Første samtale er gratis

Fordi overskud kræver stærke relationer

Er der mistrivsel blandt dine medarbejdere?


Hvis du er mellemleder eller leder af en afdeling, vil du ofte være bekendt med mistrivsel og konflikter blandt dine medarbejdere. Spørgsmålet er, hvordan du skal gribe situationen an, så dine medarbejdere stadig kan have tillid til dig. Det handler om tryghed og synlig ledelse. Hvis du ikke griber ind, får det konsekvenser, for konflikter og mistrivsel lever deres eget liv, hvis de ikke bliver håndteret.


Lad mig hjælpe dig til at få transparens omkring situationen. Det viser sig, at konflikter, der bliver håndteret, medfører udvikling, øget trivsel og styrket bundlinje.


 


Har du brug for at få vendt din situation?


Hos HR-Relation står jeg klar til at hjælpe. For at sikre at vi er det rette match, tilbyder jeg en fortrolig og uforpligtende forsamtale. Denne første samtale er gratis*. Det giver dig mulighed for at fremlægge din situation, og sammen vurderer vi, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Tag det første skridt mod en konstruktiv løsning. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


 


*Samtale af en times varighed enten pr. telefon eller personligt møde. Kørselstillæg forekommer ved kørsel over 20 kilometer.