Har I udfordringer med samarbejdet på jobbet?

Mistrivsel – Manglende Arbejdsglæde – Mobning


Oplever du, at dine kollegaer ikke tager notits af dig – mistrives du på jobbet – mangler du glæde i arbejdslivet eller er det svært at komme af sted om morgenen?


Støtte gennem alle aspekter af dit arbejdsliv

Hos HR-Relation både hjælper og udfordrer jeg dig gennem alle aspekter af dit arbejdsliv. Der kan opstå udfordringer, som påvirker dig og måske især arbejdsglæden negativt? Hvis arbejdsglæden er fraværende, er det på tide at sætte ind.

Har du oplevet, at der foregår chikane eller mobning på din arbejds-plads? Hvis der er hyppige sygemeldinger og højt fravær i bestemte afdelinger eller blandt bestemte ansatte, kan det være et vink med en vognstang om, at der er noget galt.

Lad HR-Relation hjælpe!

Jeg er uddannet i at hjælpe dig med at løse disse situationer. Jeg har stor erfaring med støtte til at skabe en sund arbejdskultur, hvor trivsel og produktivitet blomstrer. Derfor bistår jeg med at identificere og håndtere problemerne, så du kan vende tilbage til en arbejdsplads, hvor du føler dig tryg og motiveret - og hvor du får lov at blomstre.

Hvis du er usikker på, hvad der foregår, er du velkommen til at kontakte mig, så jeg kan hjælpe.

Eller måske har du brug for et nyt perspektiv på ledelse og ledelsens mindset for at kunne skabe forandringer hos dine medarbejdere. Jeg er kun et telefonopkald væk.